Palvelemme kantojen jyrsinnöissä ja puunkaadoissa Sipoossa ja muualla Etelä-Suomen alueella

JP Kantojyrsintä jyrsii kannot niin pihoilta, puutarhoista kuin puistoistakin siististi ja tehokkaasti nurmikkoa vahingoittamatta. Palvelemme lisäksi puunkaadoissa, jotka hoidamme aina turvallisesti asiantuntijuuttamme käyttäen. Toimialueemme kattaa joustavasti Sipoosta käsin koko Etelä-Suomen alueen.

Ota yhteyttä!

Poistamme kannot nurmikkoa pilaamatta

Käytössämme on tehokas ja laadukas kantojyrsintään suunniteltu kone, jonka voimin poistamme ei-toivotut kannot muun muassa piha-alueilta, puutarhoista, puistoista, golfkentiltä ja hautausmailta. Kantojyrsijässämme on voimaa ja kapasiteettia suurienkin kantojen poistamiseen, mutta pienen kokonsa ansiosta sillä pääsee mainiosti myös ahtaisiin paikkoihin.

 

Olemme kantojyrsinnän ammattilaisia ja toteutamme työn aina suunnitelmallisesti kantoa ympäröivää nurmikkoa tai sammalikkoa mahdollisimman vähän rikkoen. Pyrkimyksemme on aina poistaa kanto jälkiä jättämättä. Sopimuksen mukaan voimme myös siivota jäljelle jääneet hakkeet pois ja istuttaa kannon tilalle uuden nurmikon.


Palvelemme kantojyrsinnöissä yksityisiä kotitalouksia, taloyhtiöitä, yrityksiä sekä julkisen sektorin toimijoita koko Etelä-Suomen alueella. Ota meihin yhteyttä ja pyydä maksuton kustannusarvio kannon poistamisesta.

Pyydä tarjous

Puunkaadot hallitusti ja jälkiä jättämättä

Onko pihallasi vaaraa tai muuta haittaa aiheuttava puu? Puunkaadot kannattaa antaa kokeneen ammattilaisen tehtäviksi. Näin ne hoituvat ripeästi ja ongelmitta aina alusta loppuun asti.

Kaadamme haasteellisetkin ongelmapuut turvallisesti pihalta kuin pihalta. Puunkaadon jälkeen jyrsimme myös jäljelle jääneen kannon, keräämme risut ja istutamme tilalle uuden nurmikon.

 

Kysy lisää

Puunkaadot nostokorista tai kiipeilytekniikkaa käyttäen

Teemme puunkaadot kohteesta riippuen joko suoranakaatona, nostokorista käsin tai kiipeilytekniikkaa käyttäen. Tutustumme aina huolella kaadettavaan puuhun ja sen ympäristöön, jotta tiedämme käyttää parhainta mahdollista kaatotekniikkaa sekä sopivimpia työvälineitä. Suunnittelemme eri työvaiheet huolella, mikä takaa sujuvan ja ongelmattoman työskentelyn.

 

Kiipeilytekniikka mahdollistaa puiden kaadot ahtaistakin paikoista hallitusti ja siististi. Hoidamme puunkaadot aina luotettavasti, työturvallisuusmääräyksiä tarkoin noudattaen.

 

Ota meihin yhteyttä ja pyydä rohkeasti tarjous!

Yhteystiedot

Muista hyödyntää kotitalousvähennys

Kun hyödynnät palveluitamme kotonasi tai mökilläsi, voit vähentää 60 % työstä aiheutuneista kuluista henkilökohtaisessa verotuksessasi. Lue lisää kotitalousvähennyksestä Verohallinnon sivuilta.

Verohallinnon sivuille